Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne ZACISZE

Adres obiektu Kukówko 12/2, 19-400 Kukówko
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
Marek
Dodano: 2012-05-09
Pobyt od: 2012-04-30 do 2012-05-05
 

Byłem wcześniej, wróciłem na majówkę i będę jeszcze wielokrotnie wracał. Po prostu super miejsce, wspaniali ludzie cudowna okolica. Polecam z całego serca.


 
patryk sylwia i niegrzeczna julcia
Dodano: 2011-07-08
Pobyt od: 2011-07-04 do 2011-07-08
 

wspaniali ludzie chociaż pogody nie było nie nudziliśmy się przepyszne jedzenie polecamy ........jeszcze wrócimy


 
Marek
Dodano: 2007-08-27
 

Byłem w maju i wróciłem w wakacje. Było superowo. Wrócę tam znów, bo nigdzie sie tak nie wypoczywa.


 
Magda i Janek
Dodano: 2007-08-21
 

Gorąco polecamy wszystkim pragnącym odpocząć od zgiełku wielkiego miasta.Rodzinna atmosfera,wspaniałe jedzenie i niezywkle życzliwi Gospodarze.U p.Namiotków czuliśmy się niemal jak w domu:)Przepiękna okolica! P.S.Serdeczne dziękujemy i pozdrawiamy!


 
Karlakowie
Dodano: 2007-08-06
 

Dzięki ciepłu i serdeczności Gospodarzy spędziliśmy niezwykle udany urlop. W gospodarstwie p. Namiotków panuje wręcz rodzinna atmosfera. Do tego należy dodać baaardzo smaczne i obfite jedzenie, przepiękne okolice oraz fajne imprezy podczas grilla i ogniska oraz czyściutkie i pachnące pokoje. Gorąco polecam !!!!! PS. Dziękujemy za przyjęcie i spodziewajcie się nas za rok.


 
Maciej Kuty / Joanna I.
Dodano: 2007-07-13
 

Od giełku miast, codziennych spraw, hałasu aut i życia w biegu szukamy wytchnienia spokoju i relaksu... Ja już znalazłem idealne wpros miejsce w malowniczym, mazurskim krajobrazie Kukówka, przy boku ciepłych, miłych i "do rany przyłóż" ludzi - Państwa Namiotko... Warunki mieszkaniowe - wspaniałe (czyściutko, pachnąco, cicho i wygodnie). Wyżywienie - bardzo smaczne i obfite. Wypoczynek - przedni (natura, spokój, woda, ogniska, grill, piaskownica dla dzieci, altanka... etc.). P.S.Jeszcze raz dziękuję za ciepło i miłe przyjęcie:)


 
Dorota Drabowicz
Dodano: 2007-05-29
 

Byłam u tych Państwa na wypoczynku,polecam wszystkim,cudowny mikroklimat,cisza spokój,przemili gospodarze.Karmią bardzo dobrze,dania regionalne i bardzo wyszukane.Bezpośrednie zejście do jeziora,jest pomost,są ryby,łódki.Kto chce naprawdę wypocząć niech jedzie do tego gospodarstwa.Polecam,baaaardzo


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie